Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR la política de cookies

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la p�gina

Alimentació saludable en temps de Covid

Alimentació saludable en temps de Covid
01 feb

Alimentació saludable en temps de Covid

Des d’Activa Mútua, recomanem freqüentar l’#alimentaciósaludable – més en temps de #pandèmia-, està demostrat (segons l’#OrganizacióMundialdelaSalut (#OMS) que aquest hàbit redueix #malalties i #defuncions provocades pel consum elevat de #sodi, #sal, #sucres, #greixos… o la ingesta insuficient de #cerealsintegrals, #llegums, #fruites i #hortalisses.

Des del naixement fins al final de la nostra vida, és fonamental alimentar-se de manera saludable per a prevenir la #malnutrició i afeccions com a #diabetis, #càncer… per a això: restringir la ingesta de sodi i procurar que la sal sigui iodada, limitar el consum de sucres lliures, prioritzar el consum de #greixosinsaturadas, deixar d’utilitzar àcids greixos trans d’elaboració industrial, augmentar el consum de cereals integrals, hortalisses, fruites, llegums i #fruitaseca. Beure molta més #aigua.

També a establiments públics

Tot això, l’OMS també ho transmet als #governs perquè fomentin aquesta nutrició en #establiments públics com a #escoles, #residenciesdegentgran, #hospitals, #presons…

Al #setembre del #2021, la #CumbredelesNacionsUnidessobreelsSistemesAlimentaris proposarà mesures innovadores i ambicioses perquè a tot el #món canviï la manera de produir i consumir #aliments, i s’avanci a plasmar els 17 #ObjetiusdeDesenvolupamentSostenible (#ODS).