Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball

Datos generales
Lugar: DELEGACION ACTIVA MUTUA BARCELONA BAILEN
Domicilio: CL BAILEN, 84
Localidad: BARCELONA
Teléfono: 934525050
Email: prevencion@activamutua.es
Fecha: 7 febrero
Horari: 10:00 h a 13:00 h
Temari: 1. Conceptes bàsics sobre alimentació, nutrició i grups d'aliments - Carbohidrats, proteïna, lípid, vitamines, minerals, fibra i aigua - Grups d'aliments; fècules, fruites i verdures, càrnics, làctics, greixos 2. Relació entre alimentació i malalties més comuns en l'àmbit laboral - Estrès, malalties cardiovasculars, obesitat, diabetis, restrenyiment o malestar gastrointestinal, cansament, càncer, etc. 3. Estratègies dietètic-nutricionals dins de la jornada de treball 4. Calcular el desgast energètic segons l'activitat o tipus de treball 5. Elaborar una dieta en relació a l'horari laboral (torn de nit, de dia, jornada partida, etc.)