Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball - Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR la política de cookies
Ir al contenido principal de la página

Idiomas

Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball

Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball

Datos generales

Lugar: DELEGACION ACTIVA MUTUA LLEIDA

Domicilio: PP ONZE DE SETEMBRE, 34

Localidad: LLEIDA

Teléfono: 973270599

Email: prevencion.lleida@activamutua.es

Fecha: 5 de marzo

Horari: De 17 a 20 H.

Temari: 1. Conceptes bàsics sobre alimentació, nutrició i grups d'aliments - Carbohidrats, proteïna, lípid, vitamines, minerals, fibra i aigua - Grups d'aliments; fècules, fruites i verdures, càrnics, làctics, greixos 2. Relació entre alimentació i malalties més comuns en l'àmbit laboral - Estrès, malalties cardiovasculars, obesitat, diabetis, restrenyiment o malestar gastrointestinal, cansament, càncer, etc. 3. Estratègies dietètic-nutricionals dins de la jornada de treball 4. Calcular el desgast energètic segons l'activitat o tipus de treball 5. Elaborar una dieta en relació a l'horari laboral (torn de nit, de dia, jornada partida, etc.)


Los campos con * son obligatorios, así como la política de privacidad. Complete los campos obligatorios para activar el botón de enviar



DATOS DEL ASISTENTE AL CURSO





 DNI NIE Pasaporte




DATOS DE LA EMPRESA








He leído y acepto la Política de Privacidad de ACTIVA MUTUA

Ley orgánica de protección de datos ver más >