Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball - Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR la política de cookies

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball

Alimentació saludable com a estrategia preventiva de riscos en el treball

Datos generales

Lugar: DELEGACION ACTIVA MUTUA LLEIDA

Domicilio: PP ONZE DE SETEMBRE, 34

Localidad: LLEIDA

Teléfono: 973270599

Email: prevencion.lleida@activamutua.es

Fecha: 5 de marzo

Horari: De 17 a 20 H.

Temari: 1. Conceptes bàsics sobre alimentació, nutrició i grups d'aliments - Carbohidrats, proteïna, lípid, vitamines, minerals, fibra i aigua - Grups d'aliments; fècules, fruites i verdures, càrnics, làctics, greixos 2. Relació entre alimentació i malalties més comuns en l'àmbit laboral - Estrès, malalties cardiovasculars, obesitat, diabetis, restrenyiment o malestar gastrointestinal, cansament, càncer, etc. 3. Estratègies dietètic-nutricionals dins de la jornada de treball 4. Calcular el desgast energètic segons l'activitat o tipus de treball 5. Elaborar una dieta en relació a l'horari laboral (torn de nit, de dia, jornada partida, etc.)




DATOS DEL ASISTENTE AL CURSO





 DNI NIE Pasaporte




DATOS DE LA EMPRESA








He leído y acepto la Política de Privacidad de ACTIVA MUTUA

Ley orgánica de protección de datos ver más >