Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR la política de cookies

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la p�gina

Festuc, el “superaliment”

Festuc, el “superaliment”
26 feb

Festuc, el “superaliment”

En el Dia Mundial de l’Festuc, recordem els múltiples beneficis que conté aquesta fruita seca per a la salut. A més d’ajudar a no engreixar i complementar una dieta per aprimar, gràcies als seus atributs saciants, contribueix a mantenir la persona jove i sana gràcies a les seves peculiaritats antioxidants. Tant és així, que la Universitat de Harvard exposa categòricament, que el seu consum diari perllonga la vida 20 anys. I sustenta aquesta afirmació, gràcies a la multitud de vitamines que abasta (K, B1, B2 i E), alhora que proteïnes vegetals i minerals (fòsfor, magnesi i potassi).

Així mateix, pot dir-se del festuc que és una fruita seca medicinal, ja que prevé de malalties cardiovasculars, de la pell, vista, estómac …, fins i tot, compensa la depressió i l’estrès. Per si fos poc, evita la diabetis atès que regula la glucosa en sang. Sense oblidar els seus efectes afrodisíacs i la seva acció contra el restrenyiment al millorar i regular el trànsit intestinal.

El consum diari idoni de festucs és d’uns 30-40 g o el que és el mateix, unes 40-50 llavors.

El seu elevat preu està relacionat amb els 7 llargs anys de germinació que necessita la llavor de l’arbre “alfónsigo” o pistatxer per poder consumir-se.