Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR la política de cookies

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Festuc, el “superaliment”

Festuc, el “superaliment”
26 feb

Festuc, el “superaliment”

En el Dia Mundial de l’Festuc, recordem els múltiples beneficis que conté aquesta fruita seca per a la salut. A més d’ajudar a no engreixar i complementar una dieta per aprimar, gràcies als seus atributs saciants, contribueix a mantenir la persona jove i sana gràcies a les seves peculiaritats antioxidants. Tant és així, que la Universitat de Harvard exposa categòricament, que el seu consum diari perllonga la vida 20 anys. I sustenta aquesta afirmació, gràcies a la multitud de vitamines que abasta (K, B1, B2 i E), alhora que proteïnes vegetals i minerals (fòsfor, magnesi i potassi).

Així mateix, pot dir-se del festuc que és una fruita seca medicinal, ja que prevé de malalties cardiovasculars, de la pell, vista, estómac …, fins i tot, compensa la depressió i l’estrès. Per si fos poc, evita la diabetis atès que regula la glucosa en sang. Sense oblidar els seus efectes afrodisíacs i la seva acció contra el restrenyiment al millorar i regular el trànsit intestinal.

El consum diari idoni de festucs és d’uns 30-40 g o el que és el mateix, unes 40-50 llavors.

El seu elevat preu està relacionat amb els 7 llargs anys de germinació que necessita la llavor de l’arbre “alfónsigo” o pistatxer per poder consumir-se.